promo-ricoh-copier-klang

Mengapa Perniagaan Masih Memerlukan Fotokopi

Kertas digital boleh digunakan membuatkan orang tertanya-tanya apakah mereka benar-benar memerlukan fotokopi di tempat kerja mereka. Namun, dengan fotokopi dapat membuka peluang yang mungkin tidak dapat ditutup oleh syarikat. Dengan mendapatkan fotokopi di pejabat menjimatkan wang, menjimatkan masa dan membolehkan pelbagai pemasaran.

1) MEMASARKAN PERNIAGAAN ANDA

Pemasaran perniagaan adalah bahagian penting dalam perniagaan, tetapi tidak selalu murah. Anda mempunyai kaedah untuk menghasilkan sebilangan bahan pemasaran anda secara dalaman kerana anda mempunyai pencetak berkualiti tinggi di rumah anda. Ini membantu anda menjimatkan wang untuk kos publisiti dan mengkonfigurasi produk ini dengan mudah, mengubahnya bila-bila masa yang anda mahukan. Anda boleh membuat kupon dengan kehendak, mengemas kini maklumat risalah usang, dan membuat brosur dengan mudah yang menampilkan yang terbaru dalam perniagaan anda. Syarikat anda akan menggunakan pencetak pelbagai fungsi untuk mencetak poster, iklan pameran perdagangan dan banyak lagi.

2) SALINAN KERAS YANG DIPERLUKAN

Memegang salinan fizikal sebagai pengganti edisi digital dengan dokumentasi yang sangat sensitif boleh menjadi cara yang sempurna untuk menjamin anda tidak akan kehilangan dokumen. Dengan pilihan untuk mencetak barang jika perlu, sandaran seperti itu dapat dihasilkan dengan mudah untuk bahan yang anda pilih. Sekiranya anda mempunyai kertas seperti kontrak yang anda mahukan tandatangannya, memegang salinan kertas daripadanya adalah cara yang lebih baik untuk menunjukkan bahawa ia telah ditandatangani, dan bukan hanya mendapatkan tandatangan elektronik. Perkara-perkara ini harus disimpan di lokasi yang selamat sehingga anda dapat memiliki bukti sah menandatanganinya jika perlu.

3) JIMAT WANG PADA PERCETAKAN

Sekiranya anda tidak mempunyai pencetak multifungsi di bangunan anda, aktiviti percetakan mungkin perlu dilakukan secara sumber luar(outsourcing), dan itu boleh dikenakan biaya yang besar. Mungkin juga memakan waktu untuk memilih kedai pencetak, mengirim kertas kepada mereka untuk dipindai dan mendapatkan data. Cara termudah untuk mengurangkan salah satu perbelanjaan tersebut dan masa yang diperlukan untuk melakukan penyumberan luar percetakan dapat dikurangkan dengan menyediakan pencetak multifungsi untuk kegunaan pekerja di tempat kerja.

promo-ricoh-copier-klang