promo-ricoh-copier-klang

Pencetak Pelbagai Fungsi Untuk Semua Orang Di Pejabat

1) PERTIMBANGKAN KEPERLUAN PEJABAT

Kita perlu mempertimbangkan apa tuntutan pegawai pejabat. Anda mungkin menganggap bahawa banyak salinan dibuat, tetapi lebih banyak faks mungkin dihantar. Terdapat banyak ciri pencetakan, seperti mengetahui bahawa anda mungkin mendapat pencetak pelbagai fungsi terbaik.

2) JENIS DOKUMEN

Dakwat hitam cukup untuk memenuhi keperluan beberapa bentuk kertas. Minoriti peniaga melakukan banyak percetakan hitam dan putih dan mereka tidak memerlukan warna. Yang lain mungkin akan memerlukan kertas warna yang dicetak secara berkala. Cari jenis dokumen yang akan dicetak, dan cari pencetak yang pakar dalam bidang tersebut.

3) CIRI KELAJUAN

Pejabat yang tidak terlalu banyak mencetak tidak memerlukan pencetak yang sangat pantas. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa organisasi yang menjalankan cetakan besar dan menginginkannya secepat mungkin. Sekiranya pencetak masih berfungsi di pejabat anda, anda memerlukan pencetak yang lebih cepat. Dan jika anda mempunyai tugas pengimbasan yang besar, pencetak pengimbas lebih pantas tidak ternilai. Pencetak bervolume tinggi dapat mengendalikan sebanyak satu juta halaman bercetak dalam sebulan.

promo-ricoh-copier-klang