Kelebihan Menaik taraf Mesin Penyalin Pejabat Anda

Mesin penyalin pejabat anda adalah bahagian penting mesin fotokopi. Sekiranya mesin fotokopi pejabat anda terus-menerus memberi anda masalah dan kadang-kadang memerlukan pembaikan, ia berpotensi melambatkan produktiviti pejabat anda. Namun, ini bukan satu-satunya tujuan untuk mengemas kini pejabat salinan anda. Dengan peralatan pejabat yang betul, anda boleh menaik taraf pejabat anda untuk meningkatkan prestasi. Berikut adalah kelebihan menaik taraf mesin fotokopi pejabat anda.

 

1) MENINGKATKAN KUALITI CETAKAN

Untuk pencetak terdahulu, anda akan melihat penurunan konsistensi cetakan anda dari masa ke masa. Kualiti cetakan yang buruk dapat menjadikan laporan dan hamparan excel itu sukar dibaca. Semasa berurusan dengan dokumen penting, anda ingin memastikan bahawa percetakan anda berkualiti tinggi. Tingkatkan kualiti cetak mesin fotokopi pejabat anda dan anda dapat melihat yang berbeza.

 

2) KOS OPERASI YANG LEBIH RENDAH

Pencetak terdahulu nampaknya tidak cekap ketika menggunakan kawalan dakwat dan elektrik. Sekiranya anda beralih ke pencetak yang lebih baru dan lebih berkuasa, anda dapat menjimatkan wang untuk tenaga dan dakwat. Belum lagi fakta bahawa mesin baru menjalankan aplikasi yang lebih baru dan lebih pantas, menjadikannya lebih mudah untuk melakukan tugas sehari-hari.

 

3) MENGURANGKAN KEPERLUAN PENYELENGGARAAN

Mesin penyalin pejabat lama akan dikenakan banyak kos untuk penyelenggaraan. Kelebihan terbesar untuk menaik taraf pencetak pejabat anda adalah bahawa selama beberapa tahun pertama, anda tidak memerlukan penyelenggaraan pada pencetak anda. Sekiranya perbelanjaan penyelenggaraan bulanan penyalin anda menghabiskan anggaran pejabat anda, maka anda harus mempertimbangkan untuk menaik taraf mesin fotokopi anda.

promo-ricoh-copier-klang