Apa yang akan dilihat oleh Mesin Penyalin pada tahun 2021?

Perkara yang Lebih Baik

Selepas kekacauan tahun 2020, kita semua mencari cara untuk menjadikan 2021 lebih baik – dan, percaya atau tidak, penyalin pejabat yang rendah hati mungkin hanya memegang kunci. Dengan menawarkan alat bawaan untuk kecekapan, keselamatan, dan organisasi, mesin ini dapat menjadi mesin fotokopi masa depan, membantu anda dan perniagaan anda mulai 2021 dengan berjalan kaki kanan.

Pengumpan automatik

Memuatkan setiap dokumen secara berasingan sehingga tahun 2020. Untuk menjadikan pejabat anda menjadi masa depan yang lebih baik dan lebih cerah, anda akan menghargai pengumpan automatik, yang membolehkan anda “memuatkannya dan meninggalkannya” – penyalin akan melakukan selebihnya
Ciri penyusun dokumen
Sekiranya organisasi berada dalam senarai resolusi Tahun Baru anda, mengapa tidak mendapat sedikit bantuan daripada mesin fotokopi anda? Mesin moden dapat menolong anda menyusun dokumen ke dalam pesanan yang telah ditetapkan untuk membantu memastikan anda berada di halaman yang betul – tanpa tujuan.

Pilihan dokumen

Pada tahun 2021, mesin fotokopi tidak boleh dibatasi pada 8,5 “x11”. Sebaliknya, banyak mempunyai pilihan yang membolehkan anda mencetak dokumen dengan ukuran dan bentuk yang anda perlukan.

Alat keselamatan

Mungkin yang paling penting, ciri keselamatan semestinya menjadi sahabat anda pada tahun baru. Ini sangat penting sekiranya mesin fotokopi anda disambungkan ke Internet (yang merupakan perkara lain yang anda ingin cari dalam mesin “futuristik” baru yang berkilat!). Jangan memilih mesin yang tidak mempunyai pilihan untuk keselamatan tambahan, dan berjalan dengan betul dengan apa-apa yang tidak mempunyai ciri keselamatan terpasang yang membantu menjadikan hidup anda sedikit lebih mudah.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *